Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

14 augustus 2014

Clustervoorzitster Dora Timár overleden

Vorige week maandag bereikte ons het droevige bericht dat Dora Timár, voorzitter van het cluster Algemeen, plotseling is overleden. Haar zoon heeft ons dit laten weten. Dora is 82 jaar geworden. Dora was sinds 2012 voorzitter van het cluster en nam deel aan één van onze werkgroepen.

Daarvoor was ze al jaren betrokken bij Cliëntenbelang Amsterdam en – nog daarvoor - het APCP. Ook tijdens de fusieperikelen rond APCP, SGOA, COSBO en VGBC was Dora nauw betrokken bij de ontwikkelingen.

Wij herinneren haar als een strijdster tegen onrecht, vol maatschappelijke bevlogenheid, en met een groot hart voor multicultureel Amsterdam. Ze liet zelden een bijeenkomst van ons aan zich voorbij gaan om haar stem te laten horen. Als een echte belangenbehartigster!   

De crematieplechtigheid vindt plaats op maandag 18 augustus om 15.00 uur. Wilt u aanwezig zijn om Dora de laatste eer te bewijzen, stuurt u dan een mail naar Márian Vink (clustercoördinator) via m.vink@clientenbelangamsterdam.nl Van haar ontvangt u dan meer informatie.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel