Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 september 2014

Creativiteit centraal bij Radio Signaal op 18/9

Creatief talent, mensen met verbeeldingskracht en een bijzondere gevoeligheid lopen het risico over de rand van "de gewone" maar ook prikkelrijke samenleving te vallen. Maak kennis met twee organisaties die hier hard aan de weg timmeren: Stichting Eiwerk, en cursuscentrum De Opstap. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Eiwerk

Stichting Eiwerk organiseert muziekactiviteiten voor mensen met een psychische en maatschappelijke kwetsbaarheid. Projectleider Meike Aukus is te gast bij Jan Barnhoorn, vergezeld door twee ervaringsdeskundigen/muzikanten.

De Opstap

Cora Mulder is beeldend kunstenaar en cursusbegeleidster bij de Opstap. De Opstap is een cursuscentrum waar je je creatief en persoonlijk kunt ontwikkelen. De cursussen zijn  voor iedereen die van psychiatrische en psychologische hulpverlening gebruik maakt of heeft gemaakt.

Column

De Column is van Olga de La Fontaine.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen, of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel