Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 september 2016

Financiële tegemoetkoming meerkosten in Amsterdam

Met de gemeente Amsterdam hebben we 6 september jl. een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd over de regeling `Financiële tegemoetkoming meerkosten`. De bijeenkomst was speciaal voor cliëntenorganisaties.

De Amsterdamse regeling is er voor mensen met (zorg)kosten die zij moeilijk kunnen dragen. Veel mensen kennen de regeling al, maar kregen het nog eens haarfijn uitgelegd.

Jos Reintjens, beleidsmedewerker werk, participatie en inkomen bij de gemeente Amsterdam, deed dit aan de hand van een presentatie in een helder opgebouwd betoog. 

Zo werd bijvoorbeeld duidelijk dat weinig mensen bekend zijn met het feit dat ook Amsterdammers met een inkomen boven het minimum in aanmerking kunnen komen voor financiële tegemoetkoming.

De gemeente organiseert ook nog enkele bijeenkomsten voor intermediairen. Deze zijn op 3, 8 en 14 november. Ook wie 6 september verhinderd was, is dan van harte welkom

Binnenkort volgt informatie hoe u zich voor deze bijeenkomsten kunt aanmelden.

Hebt u vragen over uw eigen situatie of die van iemand anders? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze onafhankelijke cliëntondersteuners op (020) – 5 777 999.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel