Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 november 2014

Op 11 december eerste Klant aan Tafel

Op donderdag 11 december organiseren wij onze eerste `Klant aan Tafel`. Hiervoor nodigen wij cliënten in kleine groepjes uit om aan tafel te gaan bij Resto VanHarte, waar we op een informele manier kunnen kennismaken. We kunnen belangrijke thema’s met elkaar bespreken, terwijl Resto VanHarte het eten verzorgt. Voor deze eerste keer hebben we de deelnemers aan het Jeugdplatform Amsterdam uitgenodigd.

Het doel van de avond is om elkaar te ontmoeten en te kijken wat wij met u, de cliënt, kunnen bereiken. Hoe staan we samen sterk? Er is ruimte om thema´s te bespreken die voor u belangrijk zijn. Wat moeten wij weten en wat heeft u nodig van ons? Heeft u misschien advies voor ons? Of wij voor u? Hierover kunnen we met elkaar in gesprek, onder het genot van een hapje en een drankje.

'Klant aan Tafel' is een uitwerking van de wens van de directie om onze organisatie onder een groter publiek bekend te maken. Het communicatie- en mediabureau BBK/Door Vriendschap Sterker voert dit met ons uit en zal zorgen voor de nodige publiciteit.   

Resto VanHarte

We hebben voor Resto VanHarte gekozen, omdat zij vinden dat iedereen erbij hoort in de samenleving. Vanuit de gedachte dat eten verbindt, biedt Stichting VanHarte mensen die in een isolement zitten de mogelijkheid om samen te koken en te eten.

Dit brengt mensen met verschillende achtergronden in contact met elkaar, met hun buurt en met hun eigen mogelijkheden. Zo vormen de keuken en aanschuiftafel een plek waar mensen elkaar inspireren en nieuw perspectief ontstaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Philip Korthals Altes op (020) 75 25 143 of via j.altes@clientenbelangamsterdam.nl

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel