Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 maart 2015

Oproep voor Pgb-houders

Vorige week heeft wethouder Zorg Eric van der Burg in de Raadscommissie Zorg bekend gemaakt dat een grote groep budgethouders nog geen Pgb hebben ontvangen. De gemeente en wij roepen hen op contact met de gemeente op te nemen, zodat zij dit in samenwerking met de SVB op korte termijn recht kan zetten.

Als budgethouder in Amsterdam kunt u contact opnemen met de Wmo Helpdesk/Jeugdhelpdesk. De gemeente zal dan actief aandringen bij de SVB op een snelle betaling van uw Pgb. Eventuele administratieve fouten kunnen zo sneller worden rechtgezet.

Geeft u bij de Helpdesk aan dat uw budget niet is uitbetaald. En vraagt u de medewerker om uw gegevens door te geven aan de Pgb-backoffice. Vraagt u ook wanneer u duidelijkheid kunt verwachten. 

Problemen? 

Blijft u problemen ondervinden dan kunt u contact opnemen met ons Meldpunt voor ondersteuning:

Maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 - 14.00 uur geopend en te bereiken op (020) 57 77 999. U kunt ook mailen naar meldpunt@clientenbelangamsterdam.nl. Al uw gegevens behandelen wij strikt vertrouwelijk. 

Buiten de genoemde openingstijden kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. Eén van onze medewerkers neemt dan contact met u op. Het landelijke nummer is 0900 - 243 70 70 (€ 0,10 per minuut).

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel