Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

31 mei 2016

Project Life Coach wint 1.000 euro uit DELA goededoelenfonds

Tijdens de Support Beurs in Utrecht heeft ons project Life Coach voor een pitch bij het DELA goededoelenfonds € 1.000,- gewonnen. De jury bestond onder meer uit twee leden uit de Raad van Bestuur van DELA goededoelenfonds en Henkjan Smits, onder meer bekend van Idols. Met de pitch wilde DELA goededoelenfonds vrijwilligersprojecten de mogelijkheid bieden zich te presenteren. Jurylid Henkjan Smits: "We bekijken welk zakelijk talent de business X-Factor heeft."

Life Coach zal het geldbedrag gebruiken om meer de publiciteit op te zoeken, zodat meer Amsterdammers kunnen kennismaken met het project. En om mensen uit te nodigen om deel te nemen aan een kosteloos coachingstraject bij een van de negen ervaringsdeskundige coaches. 

Op de foto onder meer: 2e van links Annemiek Scheijde (projectleider Life Coach), staand in het midden jurylid Henkjan Smits en geheel rechts presentator Marc de Hond. 

Support Beurs

De Support Beurs vond dit jaar plaats van vrijdag 25 mei tot en met zaterdag 28 mei jl. Support is de grootste beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en voor mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Ons project Life Coach was hier ook vertegenwoordigd.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel