Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 november 2015

Radio Signaal, 26 november

In deze uitzending aandacht voor Wereld Aidsdag op 1 december, een expositie over transgenders, en de organisatie van een groot buffet van alles wat over is na de kerstdagen. Nieuws en Agenda hoort u deze keer tegen het eind van ons programma. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren.

Wereld Aidsdag in Amsterdam

Op 1 december is het Wereld Aidsdag.  Wat gebeurt er allemaal op die dag in de stad? Te gast is Jan van Bergen hoogleraar Hiv en Soa, en huisarts. Hij vertelt over het Aidsfonds waar hij bij betrokken is. 

Transgenders

In het Amsterdam Museum ( voorheen Amsterdams Historisch Museum) is vanaf 17 oktober de indrukwekkende expositie Transmission te zien over transgenders. Mirjam Sneeuwloper stelde in nauwe samenwerking met transgenders deze expositie samen. Zij en en deelnemer Brian van Nunen vertellen er over in de uitzending.

Kerstrest

Jessica Deen van de organisatie Meal Deal vertelde in mei over de Vrijheidsmaaltijden die zij  op 5 mei organiseert. Inge Gerritsen praat nu met haar over Kerstrest. In samenwerking met wijkcentrum de Pijp en de Oranjekerk zorgt Meal Deal op 27 december voor een buffet van alles wat over gebleven is van de Kerstdagen

Column

De Column Ervaren en deskundig in het leven  is van Marja Moskieft  

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel