Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

10 december 2014

Radio Signaal, uitzending 11 december

In deze uitzending: GGz-onderzoeker Jan Theunissen, een hospice voor palliatieve zorg en een inzamelactie voor de voedselbank. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Gezondheid psychiatrische patiënten

Jan Theunissen is onderzoeker bij GGZinGeest. Theunissen deed een aantal jaren onderzoek naar  langdurige psychiatrische cliënten. In de uitzending geeft hij een toelichting op de resultaten van een tweede meting naar de gezondheid van deze groep. Schrikbarend is het hoge sterftecijfer door met name hart- en vaatziekten.

Inzamelactie voedselbank Oost.

Op 20 december zal de PvdA een inzamelactie houden voor de voedselbank in Oost. Dit gebeurt in de vorm van een boodschappenlijstje dat het winkelende publiek wordt aangeboden. Ada van Moorst, algemeen bestuurslid van de PvdA, praat in de uitzending over de deze actie.

Hospice Kuria

Te gast is Jaap Gootjes, directeur van het Amsterdamse Hospice Kuria. Hij vertelt over het werk van de stichting Kuria, die palliatieve (terminale) zorg biedt.

Column

De column ‘Agressie op de pont’ is van Olga de la Fontaine.

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen, of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel