Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 november 2014

Radio Signaal uitzending 13 november

In deze uitzending: een laagdrempelig initiatief voor mensen met geldproblemen, sport voor senioren en het project Toegankelijk Amsterdam. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Financiële salon

De Financiële salon is er voor iedereen met problemen rond geldzaken. Initiatiefnemers zijn Actief Burgerschap Centraal (ABC)  Alliantie West, Humanitas, MEE, en de Regenboog. De salon zit op diverse locaties in de stad. Jan Barnhoorn praat met Jan van den Dries, één van de medewerkers .

Goldensports

Bewegingswetenschapper Leonie Everts vertelt over Goldensports dat ouderen in beweging brengt. De instap is makkelijk, deelname kost maar weinig. De organisatie zit op dit moment in stadsdeel Zuid. Uitbreiding naar Amsterdam Oost en Buitenvelder volgt. 

Toegankelijk Amsterdam

Meinou Steemers coördineert  het project Toegankelijk Amsterdam. De leefomgeving moet voor iedereen toegankelijk en bruikbaar zijn. Met name voor mensen met een functiebeperking en ouderen, maar ook voor ouders met kinderwagens, mensen met zware tassen en leveranciers. Hoe is het gesteld met de integrale toegankelijkheid in Amsterdam? Verder aandacht voor de nominaties voor de Amsterdamse Pluim, de prijs voor sportaccommodaties die goed scoren op toegankelijkheid.

Column

De column is van Olga de la Fontaine.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel