Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 mei 2017

Radio Signaal, uitzending 18 mei

Burenruzies kunnen mensen slopen, Beter Buren bemiddelt. Hoe gaan ze te werk? Ook kijken we naar het dierenwelzijn in Nederlandse slachthuizen.Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

 

Beter Buren

Beter Buren richt zich op het oplossen van burenoverlast. Bemiddelaars ondersteunen beide buren bij het voorbereiden naar een gezamenlijk bemiddelingsgesprek. Te gast is directeur Bente London.

 

Varkens in nood

Frederieke Schouten werkte zeven jaar als veearts en zet zich nu in voor Varkens in Nood. De gruwelijke beelden van de Belgische slachterij zijn op het journaal te zien geweest. Maar hoe zit het met dierenwelzijn in de Nederlandse.slachthuizen? Wat maken varkens mee in hun bestaan en hoe kunnen wij hun leefomstandigheden - en daarrmee ook die van ons - verbeteren?

 

Column

De column ‘Amsterdam in Beweging’ is van Petra Jorrisen.

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel