Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

1 maart 2017

Radio Signaal, uitzending 2 maart

In deze uitzending anticiperen we op de onvermijdelijke vergrijzing die ons te wachten staat, en besteden we aandacht aan de indrukwekkende film `Naomi`s geheim` die gedraaid zal worden tijdens het Psychiatriecafé IJburg op 3 maart. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Het Depressiegala

Vorige week verviel door omstandigheden de column van Petra Jorissen. Vandaag beginnen we ermee!

Smart City en Vergrijzing

Platform 31 organiseert met de gemeente Amsterdam een collegetour Smart City en Vergrijzing over vergrijzing in de grote steden. Met welke slimmigheden kunnen toekomstige problemen aangepakt kunnen worden? We vragen het projectleider Annette Duivenvoorden.

Naomi's geheim

3 maart is er in IJburg weer een Psychiatriecafé, dit keer met regisseur Saskia Geubels. Haar film Naomi's  geheim wordt vertoond, waarvoor ze in december 2016 de Speciale Jury Award won op het IDFA.  Het is het verhaal van een sterk meisje met een psychotische moeder. In de studio een gesprek met organisator Elsa van der Kooy. 

Column

De Column ‘Moeite met kiezen’ is van Marja Morskieft.

Terugluisteren?

Klik hier om de uitzending integraal na te luisteren. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel