Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

18 april 2017

Radio Signaal, uitzending 20 april

In deze uitzending de derde aflevering van het radioproject 'Samen Sterk zonder Stigma in de lucht'. Na 'Wat is stigma' en 'Stigma en de GGz' vertelt gast Annemiek Levy over `Stigmatisering en studeren'. Ook besteden we aandacht aan de herdenkingsbijeenkomsten van Open Joodse Huizen. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natuurlijk zijn we via internet te volgen en terug te luisteren.

Stigmatisering en studeren

Annemiek Levy is ambassadeur bij de Stichting Samen Sterk zonder Stigma. Zij studeerde Kunstwetenschappen.  Hoe hebben haar depressies de studiekeuze, haar studie en studentenleven beïnvloed? Waren haar mede-studenten en stagebegeleider  op de hoogte en hoe reageerde zij hier op? 

Open Joodse Huizen

Annemiek  is ook  vrijwilligster bij Open Joodse Huizen( OJH) . Dit  is een programma van kleinschalige, particuliere herdenkingsbijeenkomsten over de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog.  Op 4/5 mei wordt het voor de 6de keer gehouden. Annemiek schreef  mee aan de derde editie van de boekenreeks Joodse Huizen, die op 20 april gepresenteerd zal worden.

Column

De Column ‘Geluk’ is Marja Morskieft: 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website. Radio Signaal staat ook op Twitter. Een aantal gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel