Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 september 2016

Radio Signaal uitzending 22 september

In deze uitzending aandacht voor de Stichting Klean en SamenSpraak, de taalafdeling van het Gilde. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

 

Stichting Klean

Peter Smith is de drijvende kracht achter de Stichting Klean. Deze organisatie  wil het zwerfafval in Nederland te verminderen door persoonlijke inzet en door acties die de aandacht vestigen op de enorme afvalberg die wij met z’n allen veroorzaken.

 

SamenSpraak

De vrijwilligers van Gilde Amsterdam zetten zich in om de zelfredzaamheid en participatie van stadgenoten te versterken. SamenSpraak is de taalafdeling. Anderstaligen krijgen op een ongedwongen manier taallessen van deskundige vrijwilligers. In de studio zijn taalcoach Dick van Beuningen en cursist Judit Horvath, een Hongaarse die haar Nederlands wil verbeteren en Nederlanders beter wil leren kennen.

 

Column

De column ‘De verwarde man’ is  van Olga de la Fontaine.

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel