Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

22 februari 2017

Radio Signaal, uitzending 23 februari

Een uitzending over ouderen, met specialist Annetje Bootsma en Astrid van Ketel, gezondheidsbevorderaar bij de GGD Amsterdam. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

 

Ouderenondersteuning

Specialist Ouderengeneeskunde Dr. Annetje Bootsma heeft een eigen bedrijf Ouderenpraktijk Amsterdam. Daarnaast is zij betrokken bij Familysupporters, een deskundigen-netwerk dat professionele hulp biedt aan o.a. ouderen. Zij vertelt over de mogelijkheden van effectief samenwerken in een wereld die dichtgetimmerd lijkt door de bureaucratie.

Meer info: LinkedIn van Annetje Bootsma

 

Valpreventie

Wanneer ouderen vallen is dat vaak het begin van een reeks incidenten waardoor hun gezondheid gevaar loopt. We vragen het aan Astrid van Ketel die zich bij de GGD Amsterdam heeft gespecialiseerd in vallen en valpreventie bij ouderen. Meer info: LinkedIn van Astrid van Ketel

 

Column

De column 'Het leven is een en al Gala' komt van Petra Jorissen.

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

 

Deel dit artikel