Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 maart 2017

Radio Signaal, uitzending 23 maart

In deze uitzending aandacht voor het Enik Recovery College en het boek Coef van Rein Hannik, resultaat van een opmerkelijke erfenis. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Erik Recovery College

Het Enik Recovery College biedt een leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met psychische, psychosociale en/of verslavingsproblematiek. Ook iedereen die daar werkt heeft zo'n  achtergrond. Het centrum is onderdeel van Lister. We praten met Peer Support Worker Claudia Rover.

Therapie-tapes in de erfenis

Rein Hannik erfde van zijn moeder 40 dozen met dagboeken, therapiesessietapes, foto’s, tekeningen en schilderijen. Ze gingen over Indië, jappenkamp, kunstacademie, artsenpraktijk, moederschap, LSD-therapie bij professor Bastiaans, psychoses op straat en opnames. Riem werkte zich er doorheen en schreef het boek Coef, dat leest als een thriller. In de studio een gesprek met hem.

Column

De column  ‘Olga First’  is van Olga de La Fontaine

Radio signaal digitaal

Beluister deze uitzending via de website door hier te klikken.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel