Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

22 november 2016

Radio Signaal, uitzending 24 november

Een uitzending met en over jongeren. We besteden aandacht aan de campagne `Slechthorend. Nou en?!`, en zoomen in op Yongsters, een website voor Jongeren van de Vrijwilligers Centrale. In de column wacht u de belijdenissen van een psychoticus. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Jong en slechthorend

Stan van Kesteren is voorzitter van de Stichting Hoormij/SH JongSlechthorende jongeren worden nogal eens gestigmatiseerd. Vandaar de campagne Slechthorend. Nou en?! Je ondervindt als slechthorende eigenlijk vier grote problemen: communiceren in groepen, onbegrip van anderen, achtergrondlawaai en vermoeidheid door luisterinspanning. We praten over oplossingen en mogelijkheden.

Yongsters

Yongsters is het online platform voor jongeren van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam. De site wil hen informeren en inspireren over de mogelijkheden om als vrijwilliger aan het werk te gaan. In de studio ontvangen we Yongsters-vrijwilligers Kim van den Oord en Tessa van Houtrijve.

Column

De Column  'Belijdenissen van een psychoticus' is van Peter Petersen.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel