Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 januari 2017

Radio Signaal, uitzending 26 januari

Vrouwen, ook in ons land, hebben nog steeds te maken met discriminatie, uitbuiting en misbruik. Wat hier tegen te ondernemen? Te gast zijn Anja Meulenbelt en Rafia Aallouch. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Vrouwenstrijd

Anja Meulenbelt schreef vorig jaar het boek Het verschil over feminisme anno nu. 
Raffia Aallouch  is het gezicht  van Stichting Home Empowerment (SHE); een organisatie die huiselijk geweld  tracht terug te dringen. We praten met hen over de strijd van vrouwen vroeger en nu. Welke plaats nemen bijvoorbeeld moslima’s en migranten inmiddels in? Wat zijn de doelen en welke strategie hoort daarbij?

Column

De column ‘ I love my life’ is van Marja Morskieft.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 26.