Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 oktober 2016

Radio Signaal, uitzending 27 oktober

In deze uitzending aandacht voor de Ouder- en Kindteams in Amsterdam. Ook interviewen we een lector Armoede & Participatie. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Ouder- en Kindteams

Te gast is Francien Anker, programmadirecteur bij de Ouder- en Kindteams Amsterdam
Ouders, kinderen, jongeren, maar ook professionals die met jeugd werken, kunnen hier terecht met vragen en zorgen over opvoeden en opgroeien.

Armoede en participatie

Ook in de studio  is  lector Armoede & Participatie Roeland van Geuns. Hij is werkzaam bij het  Amsterdams Kenniscentrum voor Maatschappelijke Innovatie (AKMI) van de Hogeschool van  Amsterdam.  

Column

De column ‘Elk nadeel….’ is van Marja Moskieft

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 27.