Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 januari 2016

Radio Signaal, uitzending 28 januari

In deze uitzending: de geschiedenis van onze voeding, hoe is het met de Keukentafelgesprekken, en een kijkje bij het dienstenplatform BUUV. Stem tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren.

Waarom eten we bloemkool?

Te gast is Jaques Meerman, tot voor kort vaste medewerker bij het culinair-culturele tijdschrift Bouillon!  Hij vertelt over zijn boek  Kleine geschiedenis van de  Nederlandse keuken, dat vol staat met verrassende feiten. Dankzij een Arabische landbouwrevolutie eten we nu spinazie en bloemkool en in  de middeleeuwen leerden we amandelen en exotische specerijen kennen.

Update:  Keukentafelgesprekken

Ook Herman Klein Tiessink schuift aan, projectleider bij Clientenbelang Amsterdam.  Worden de Keukentafelgesprekken beter gevoerd inmiddels? Ook geeft hij de laatste ontwikkelingen in de wijkzorg, inclusief tips om deze beter geregeld te krijgen.

BUUV

Dick de Jong is werkzaam bij BUUV: een platform waar mensen diensten vragen en geven. Hoe werkt dat? Amsterdam heeft afdelingen in Zuid en Oost.

Column

De column ‘De prijs van een mens’ is van senior-columnist Toon van der Aa.

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel