Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

28 september 2016

Radio Signaal, uitzending 29 september

In deze uitzending: Anja Meulenbelt over verharding en discriminatie in het licht van het Midden-Oostenconflict, en het werk van Visio, expertisecentrum voor blinden en slechtzienden. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Anja Meulenbelt: Kwart over Gaza

Eind vorig jaar zag haar boek Kwart over Gaza het licht, met onder andere haar analyse van antisemitisme en Islamofobie in ons land. Hoe staat het met deze vormen van discriminatie, en is er een verband met de ontwikkelingen  in het Midden-Oosten? Wat kunnen wij in Nederland doen om ons te binden in plaats van te verdelen? 

Hulpmiddelen voor slechtzienden

Ook te gast is Monique Stam,  medewerker advies bij Koninklijke Visio
Visio is het expertisecentrum voor blinden en slechtzienden. Het geeft advies en training bij het omgaan met allerhande hulpmiddelen voor dagelijks activiteiten als koken, lezen, computergebruik en mobiliteit. Een gebruiker van digitale hulpmiddelen zal vertellen over haar ervaringen.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 29.