Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 mei 2017

Radio Signaal, uitzending 4 mei

Een uitzending in het teken van de psychische gevolgen van oorlog en de aanpak van het Sinai Centrum. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Psychotraumazorg

Te gast is klinisch psycholoog Henk Kik, gespecialiseerd in het behandelen van (oorlogs) trauma`s. Hij is werkzaam bij het Sinaï centrum. Dit heeft in de loop der jaren een enorme deskundigheid in psychotraumazorg opgebouwd door de behandeling van Joodse en Indische oorlogsslachtoffers. Vaak leden zij aan posttraumatische-stressstoornis (PTSS).  Persoonlijke aandacht en oog voor de omgeving kenmerken de behandeling. Jan Barnhoorn praat met hem over deze behandeling en wat er allemaal bij komt kijken.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel