Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

29 november 2016

Radio Signaal 1 december

Kunstproject De Opstap vierde vorige week trots zijn 35 jarig jubileum. Verder aandacht voor de jaarlijkse LoveDance en dat nieuwe buurtrestaurant aan het Piraeusplein. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

De Opstap

Stichting De Opstap biedt cursussen beeldende vorming en een vrije werkplaats aan mensen met een psychiatrische achtergrond. Afgelopen week vierden ze hun 35 jarige jubileum. Hoe is de transitie naar de WMO gegaan, en wat is het geheim van het succes? We spreken met docent Cora Mulder.

Wereld Aidsdag

We staan stil bij Wereld Aidsdag. In Paradiso vindt 1 december weer de LoveDance plaats, een benefietavond voor het Nederlandse Aids Fonds. DJ en organisator Thijs Weijland praat ons bij over dit jaarlijkse evenement.

Buurtrestaurant

Robbert Poppes was twee jaar terug in de uitzending, in de rubriek Tegen de wind in.
Midden in de economische crisis zette hij vanuit de uitkering een B & B op.  Nu is hij met zijn compagnon buurtrestaurant De Kleine Kaart begonnen. Wat is er bijzonder aan De Kleine Kaart, en hoe loopt 't?

Column

De Column ‘Bestaan de dankbare invaliden nog?’ is van Petra Jorrissen.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 1.