Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 augustus 2014

Radio Signaal 21 augustus: psychiatrie en armoede

Zomergast van de week is Michi Almer, redactielid van Deviant, tijdschrift tussen psychiatrie en maatschappij. Onderwerp van gesprek is de relatie tussen psychiatrie en armoede. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren.

Kortgeleden was Michi Almer al in de uitzending naar aanleiding van een 'armoedespecial' van Deviant: Armoede, om gek van te worden . Dit gesprek smaakte naar meer, en daarom is zij deze week de zomergast. 

We bespreken het effect van armoede en wat wijzigingen in de wetgevingen op het gebied van zorg en participatie  zullen gaan betekenen voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Op welke wijze kunnen mensen zelf de armoe keren of op zijn minst de negatieve effecten tegengaan?  Bieden ervaringsdeskundigen soelaas?

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen, of volg Radio Signaal op Twitter. Een aantal gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel