Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 juni 2016

Radio Signaal 23 juni

Deze week aandacht voor het boek `Pistoolvinger`, over leven met Parkinson, en voor het kennelijk groeiende probleem van eenzaamheid onder jongeren. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Eenzame jongeren

In de pers is nu veel aandacht voor eenzaamheid onder jongeren, ondanks hun vaak vele digitale vrienden. Waar komt die eenzaamheid vandaan en wat kun je ermee? In de studio zijn drie deelnemers aan het Our Life Project!: presentatrice/danseres Anna-Alicia Sklias, en vlogsters Joy en Ekaterina. Zij vertellen over het project en het event No Limit op 25 juni.

Pistoolvinger

Met Toon van der Aa praten we over het boek Pistoolvinger’. Schrijver en journalist Henk Blanken  heeft Parkinson. Ontroerend en met humor beschrijft hij zijn ziekteproces.
Bespreking op de site van Medisch Contact

Colum

De Column 'Traumabehandeling' is van Peter Petersen. 

Radio Signaal op internet

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel