Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 november 2015

Radio Signaal over de opvang aan asielzoekers

Het programma van donderdag 5 november staat in het teken van asielzoekers in Amsterdam. Daarnaast een portret van het Helen Dowling Instituut voor psychologische zorg bij kanker. Stem donderdag 5 november tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). U kunt op donderdagen live afstemmen, of de uitzending beluisteren op een moment dat het u schikt.

Opvang

Vincent de Klerk heeft letterlijk op straat een vluchteling opgeraapt en verder ondersteund. Anneke van As heeft net als Vincent een eigen initiatief ontwikkeld. 
In Zuid Oost is een van de Amsterdamse opvanglocaties  voor asielzoekers. We zoeken contact met een medewerker om te horen over het reilen en zeilen en over de sfeer.

Hellen Dowling Instituut

Olga praat met Annemiek Melling  van het Helen Dowling Instituut over psychosociale  zorg  en behandeling voor kankerpatiënten. Hoe ziet de behandeling en zorg eruit  en wordt die vergoed?

Column

De column Het trauma dat psychose heet is van Olga de la Fontaine 

Radio Signaal in de Cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel