Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

13 oktober 2014

Radio Signaal over schuldenproblematiek

Per jaar komen er minstens 15.000 Amsterdammers bij in de schuldhulpverlening. 16 oktober laten we twee schuldhulpverleners aan het woord in een speciale themauitzending. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Schuldhulpverlening

Presentator en jurist Jan Barnhoorn wil met de uitzending de luisteraars  een duidelijk beeld  geven van de oplossingen en valkuilen bij schuldhulpverlening. Hierbij worden zowel de herkenbare problematieken als de juridische kant van de zaak belicht.

Hulpverleners aan het woord

Te gast zijn Renske Berg en Christophe Geuskens, twee professionele schuldhulpverleners die onder meer aan Doras verbonden zijn. Stichting Doras is in 2000 opgericht als de instelling voor maatschappelijke dienstverlening in Amsterdam-Noord.

Column

De Column ‘Zeikprobleem’ is van Marja Moskieft.

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel