Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 maart 2015

Radio Signaal uitzending 12 maart

In deze uitzending aandacht voor de Tafelgesprekken, veranderingen binnen de Wmo, en een congres over woonvormen: Expeditie Begonia. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over. Innovatieve woonvormen

De Rondetafelgesprekken

Edward Vos is fractielid voor de PvdA in de Amsterdamse gemeenteraad. Vanuit zijn partij is hij betrokken bij het Ouderen Netwerk PvdA (LAO). In de studio vertelt hij over de achtergronden de rondetafelgesprekken, de toegangsdeur tot de Wmo. Wat hebben zorgbehoevenden nodig en hoe kunnen zij dit voor elkaar krijgen?

Wmo bijgesteld

Er vinden momenteel veranderingen plaats binnen de Wmo. Tunny Jongejan heeft zich er als voorzitter van de Ouderen Adviesraad Amsterdam Oost in verdiept. Op welke punten wordt de Wmo bijgesteld en waarom?

Expeditie Begonia

Op 24 maart organiseert  Aedes-Actiz het landelijke congres Expeditie Begonia om tot meer variatie te komen in wonen en zorg. Eén van de sprekers is Yvonne Witter, adviseur bij het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. Het Kenniscentrum wil inspireren en een overzicht bieden van innovatieve woonvormen voor ouderen en mensen met een beperking of GGz-problematiek.

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Een aantal gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel