Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 februari 2015

Radio Signaal uitzending 26 februari

In deze uitzending onder andere aandacht voor het Aidsfonds en hoe een mantelzorger aankijkt tegen de institutionele zorg. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Aidsfonds

Lars Dellemann is persvoorlichter bij het Aidsfonds. Hij vertelt waar het fonds zich op dit moment vooral mee bezighoudt.  Hoe staat het met Aids/HIV in Amsterdam en op welke wijze is de hoofdstad betrokken bij de activiteiten en fondswerving? 

Mantelzorg en institutionele zorg

Marja Moskieft is één van onze vaste columnisten, maar ook mantelzorger.  Zij vertelt over wat haar mantelzorg inhoudt en hoe zij tegen de institutionele zorg aankijkt. Haar schoonmoeder is van oorsprong Indisch. Hoe vertaalt zich dat in haar wensen voor de zorginstelling en wordt hieraan tegemoet gekomen?

Column

De Column Glad IJs is van Jan Barnhoorn.

Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel