Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 maart 2015

Radio Signaal uitzending 26 maart

In de uitzending: nieuws van de Elance Academy, een huis voor meervoudig complex gehandicapen, en de Week van de Psychiatrie die nu aan de gang is. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook via internet te volgen en terug te luisteren.

Eleance Academy

Aytun Aydin is directeur van de Elance Academy die meisjes en jonge vrouwen coaching biedt op het gebied van zelfvertrouwen, opleiding, werk en gezondheid. Zij was al eerder in de uitzending en sindsdien zijn er veel activiteiten bijgekomen, waaronder een project binnen de Geestelijke Gezondheidszorg.

Tegen de wind in: het MCG-huis

Op 12 maart begon op IJburg de bouw van een huis voor meervoudig complex gehandicapte (MCG) kinderen en jongvolwassenen. Hanneke Vrielink, directeur van JeugdCordaan vertelt erover.

Week van de Psychiatrie

Het is de Week van de Psychiatrie met als thema Psychiatrie op de schop?! Aan de telefoon is Janette Faber, medewerkerster bij de Fountainclub van DAC Wingerdweg, een clubhuis voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

Column

Marjo Oosterholt zal het hebben over mensen die nét buiten de boot vallen bij tegemoetkoming in kosten voor huur en zorg.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel