Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

8 oktober 2014

Uitzending Radio Signaal 9 oktober

Afgelopen zaterdag was het Werelddierendag en daar staan we in de uitzending bij stil. Verder aandacht voor het werk van Slachtofferhulp en natuurlijk de column. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Uiteraard zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Bijen en mensen

Inge Gerritsen praat met Rene Genet, één van de stads-imkers van Amsterdam. Hoe belangrijk zijn bijen voor mensen en op welke wijze worden ze in hun bestaan bedreigd? Lees hier een artikel over René Genet in Metro.

Dierenbescherming jubileert

De Dierenbescherming bestaat 150 jaar. Persvoorlichter van Dierenbescherming Amsterdam Eva van Joost vertelt in de uitzending wat de dierenbescherming in de hoofdstad zo al meemaakt. En: wie financiert de dierenbescherming, wie werken er?

Slachtofferhulp Amsterdam

Teamleider Saskia van Boven vertelt over de organisatie Slachtofferhulp die de afgelopen tijd in het nieuws was, vanwege hun werk na de vliegramp met Malaysian Airlines. Ook Amsterdam heeft een afdeling.

Column

De Column is van Nynke van Zwol

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen of volg Radio Signaal op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel