Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 augustus 2016

Zomergast Radio Signaal 18 augustus: Cat van der Voort van theater 5D

In deze zomeruitzending: Cat van der Voort van 5D, toegankelijk theater voor en door mensen met- en zonder beperking. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

5D wil met culturele activiteiten het gedachtegoed van de Inlusieve samenleving verspreiden Dit gebeurt met  producties uit hun eigenTheaterwerkplaats. Ze zijn te zien in  theaters en op grote festivals als Oerol en de Parade. Daarnaast geeft de organisatie theaterworkshops en cursussen. Festivals en evenementen weten 5D te vinden voor advies.

Cat is verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van deze idealistische organisatie. Zij komt naar de studio met stagiairs Britt Gerhardt en Dennis van den Berg.

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 18.