Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

22 juni 2017

Radio Signaal uitzending 22 juni

In deze uitzending aandacht voor het  Rode Kruis in Amsterdam. En: wat doe je tegen stigma op de werkvloer? We vervolgen de interview-serie `Samen sterke zonder Stigma in de lucht`. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk  via internet te volgen en terug te luisteren.

 

Rode Kruis

Het Rode Kruis is de grootste vrijwilligersorganisatie ter wereld. Maar laten we eens inzoomen op Amsterdam. Wat doen vrijwilligers hier en wie financiert dat werk? We vragen het aan hun relatiemanager Sanne Kroon.

 

Stigma op de werkvloer

Ook een nieuwe aflevering uit de zesdelige interview-serie van het project ‘Samen Sterk zonder Stigma in de lucht’’. Na uitzendingen over wat stigma is, stigma in de hulpverlening en stigma bij studeren, gaat het vandaag over stigma op de werkvloer. Wat is daar tegen te doen? Te gast is Jessica Rits , ambassadeur van Samen Sterk zonder Stigma.

 

Column

De column ‘Jesusterreur’ is van Petra Jorrisen.

 

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Eerdere uitzendingen kunt u terugluisteren via de de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal kunt u ook volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel