Dromen over wonen op 24 juni

Komt u donderdag 24 juni(13.30 - 17.00 uur) met ons mee dromen over wonen? Goede huisvesting vinden is voor kwetsbare Amsterdammers een belangrijk en actueel thema. Een thema dat vooral gepaard lijkt te gaan met het ondervinden van problemen. Tijdens ons programma kunt u allereerst de reportage ‘Dromen over wonen’ zien. 

 

Hierin belichten we de verschillende kanten van het thema. Vervolgens gaan we in de studio in gesprek met diverse betrokkenen. Onder andere met wethouder Laurens Ivens (Wonen), vertegenwoordigers van woningcorporaties, de Stichting !Woon en ervaringsdeskundigen. Wilt u deze datum en het tijdstip vast in uw agenda zetten?

 

Over de precieze invulling van het programma zullen we u later weer informeren. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Jan Troost op de rug aan het interviewen.jpgVoortgang reportage

Inmiddels hebben filmmakers Jan Troost en Mari Sanders de interviews met 5 dromers opgenomen. De meer beleidsmatige interviews volgen binnenkort. De vaart zit er goed in.

 

In hun vlog 'Troost en Sanders' hebben Jan en Mari ook al even aandacht besteedt aan 'Dromen over wonen'. Evenals bij Aparticipatietv op Salto Amsterdam. Wordt vervolgd!