Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

4 augustus 2022

Vacature voor een manager Bedrijfsvoering (32 uur per week)

We zijn op zoek naar een ervaren manager Bedrijfsvoering die stevig en pro-actief stuurt op een efficiënte en duurzame inrichting van de bedrijfsvoering in een organisatie waar inhoud voorop staat. Je bent adviseur en sparringpartner voor de directeur en het managementteam.

 

  • Als manager Bedrijfsvoering draag je zorg voor de dagelijkse uitvoering van de planning & control-cyclus van de organisatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de PDCA-cyclus en het opstellen van verschillende rapportages en begrotingen, de jaarrekening, het jaarverslag en de lopende zaken.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de projectorganisatie.
  • Je draagt zorg voor de inbedding en doorontwikkeling van de werkprocessen en vertaling in procedures zo dat er uniformiteit en helderheid ontstaat, wat resulteert in effectief projectmanagement en goede afstemming en samenwerking tussen bedrijfsvoering en het inhoudelijk beleid, met oog voor de gepassioneerde professional.
  • Je bent leidinggevende van een team zelfstandige en ervaren beleidsmedewerkers en projectleiders en zorgt dat het team als geheel goed functioneert.
  • Je faciliteert de organisatie om bedrijfskundige afspraken te volgen en hebt een belangrijke rol in het uitdragen van een constructieve aanspreekcultuur.

 

Lees de hele vacature tekst op de website van VOOR Werving & Selectie. LET OP: Solliciteren kan alleen via de website van Voor!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we dan ook niet op prijs.