Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Evenement 23 mei

Op donderdag 23 mei a.s. organiseren wij een evenement met als thema ‘Mijn plek in de samenleving’. Ook vieren we deze dag ons 10-jarig bestaan. En dat doen graag met ù. We nodigen u daarom van harte uit om aanwezig te zijn en deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Noteert u deze datum in uw agenda. Het programma hebben we bijna rond. De onderwerpen armoede en van 18- naar 18+ staan op de voorgrond. Klik hier voor de uitnodiging, inclusief het (voorlopige) programma met aanmeldformulier.

 

Inleiding directeur Deborah Lauria

 

Graag nodig ik u uit voor ons evenement op donderdag 23 mei a.s. Het thema ‘Mijn plek in de samenleving’ staat de hele dag centraal. Iedereen verdient zijn eigen plek in de samenleving. Wij maken ons hier op vele manieren hard voor. Het vinden van deze plek en deze realiseren is een zoektocht naar wie je bent en wie je wilt zijn. Een eigen plek vinden is een weg van verbinding aangaan met anderen. We stimuleren mensen hun verhaal te vertellen. 

 

’s Ochtends zijn we met een interactief programma aanwezig in de stadsdelen Noord, Nieuw-West en Zuidoost, georganiseerd met verschillende organsaties die daar actief zijn. U krijgt daar de kans uw ervaringen te delen, u te laten informeren en verhalen van anderen te horen. Inspiratie, kennis en kracht staan op de voorgrond. 

 

’s Middags zetten we het programma na een gezamenlijke lunch voort in de Zuiderkerk in het hartje van de stad. Daar zullen we aandacht besteden aan 2 onderwerpen: ‘Armoede’ en ‘Van 18- naar 18+’. Onderwerpen die ons enorm aan het hart gaan. Inspirerende sprekers met boeiende verhalen vanuit verschillende invalshoeken en artistieke optredens bieden we daar het podium.

 

10-jarig bestaan

In juni 2009 was de Vereniging Cliëntenbelang Amsterdam een feit na het samengaan van 4  koepels van patiënten- en cliëntenorganisaties. Dit jaar bestaan we dus 10 jaar. En dat willen we natuurlijk met u en de andere aanwezigen deze dag vieren. In de afgelopen 10 jaar is de vereniging uitgegroeid tot een mooie organisatie die zich hard inzet voor een goede kwaliteit van leven voor Amsterdammers in een kwetsbare positie. Dit had nooit gekund zonder de inzet van de vele vertegenwoordigers van onze lid-organisaties en de goede samenwerking met al die partners in de stad. Uw stem is voor ons goud waard. 
Ik hoop u op 23 mei te mogen begroeten!

 

Deborah Lauria
Directeur Cliëntenbelang Amsterdam

 

Onderwerpen

Thumbnail kencijfers armoede.jpg

Tijdens het middagprogramma zullen we aandacht besteden aan 2 onderwerpen: ‘Armoede’ en ‘Van 18- naar 18+’. Onderwerpen die ons enorm aan het hart gaan.

Lees meer >>

Programma

Thumbnail Zuiderkerk.jpg

Het (voorlopige) programma bestaat uit twee delen: ’s Ochtends zijn we met een interactief programma aanwezig in de stadsdelen Noord, Nieuw-West en Zuidoost, ’s middags zetten we het programma na een gezamenlijke lunch voort in de Zuiderkerk in het hartje van de stad.

Lees meer >>

Sprekers

Thumbnail Annemarie van Gaal.jpg

Onder andere met oud-wethouder Zorg Eric van den Burg over 10 jaar Cliëntenbelang Amsterdam, Annemarie van Gaal in gesprek over armoede en kansen grijpen en Jason Bhugwandass over zijn ervaringen in de jeugdzorg. Dagvoorzitter is Funda Müjde.

Lees meer >>

Onze vlogs

Thumbnail vlogs 2019.jpg

In aanloop naar het evenement gaat reporter Doke Hoekstra voor ons op pad. Ze maakt korte filmpjes met haar mobiele telefoon (vlogs), waarin verschillende mensen meer over de inhoud van ons evenement vertellen. En nodigen we mensen op straat uit om deel te nemen aan de workshops. in de stadsdelen Nieuw-West, Zuidoost en Noord.   

Lees meer >>


Deel dit artikel