Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Evenement 23 mei

Op donderdag 23 mei a.s. organiseren wij een evenement met als thema ‘Mijn plek in de samenleving’. Ook vieren we deze dag ons 10-jarig bestaan. En dat doen graag met ù. We nodigen u daarom van harte uit om aanwezig te zijn en deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Noteert u deze datum vast in uw agenda!

 

Ontmoeten en inspireren

U kunt luisteren naar bijzondere sprekers, deelnemen aan diverse workshops en elkaar ontmoeten en inspireren. ’s Ochtends zijn we van 10.00 – 12.00 uur aanwezig in drie stadsdelen: Zuidoost, Noord en Nieuw-West. Met workshops en informatie over wat deze buurten te bieden hebben. En om te horen wat er onder de Amsterdammers daar leeft.

 

Het middagprogramma is van 13.00 – 18.00 uur in de Zuiderkerk in Amsterdam. We beginnen met een lunch, gevolgd door een mooi inhoudelijk programma. We sluiten de dag af met een feestelijke borrel.

 

Eind februari versturen wij de uitnodigingen. Om ons evenement onder de aandacht te brengen bij organisaties en geïnteresseerden, kunt u deze vooraankondiging (save the date) doorsturen: vooraankondiging evenement donderdag 23 mei a.s.   

 

Header save the date 23 mei 2019.jpg