Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Leden Kennisgroep Personen met onbegrepen gedrag

We stellen hier de leden van de Kennisgroep Personen met onbegrepen gedrag even kort aan u voor. 

 

  • Gee de Wilde is klinisch-psycholoog en adviseur in zorg en welzijn, vooral in de geestelijke gezondheidszorg. Hij was de eerste voorzitter van het Landelijk Platform GGZ, nu MIND. Gee is bekend als voorzitter van conferenties en schrijver, onder andere in Deviant, het tijdschrift tussen Psychiatrie en Maatschappij.
  • Annette da Graca is ambulant begeleider en zorgcoördinator. Ze werkt als ervaringswerker bij Spirit Jeugdhulp. Ook is ze lid van de adviesgroep van het Jeugdplatform Amsterdam en lid van de cliëntenraad van Arkin (Jeugd en Gezin) en Inforsa.
  • Edo Paardekooper Overman is geen onbekende. Hij zit onder andere in het bestuur van de Stichting Werkplaats Cliëntenorganisaties Maatschappelijke Opvang. Ook is hij lid van het Groot MO/ GGZ Overleg. Zijn werkterreinen zijn dakloosheid, verslaving, ervaringsdeskundigheid en de (Openbare)GGz.
  • Elmi Minoek werkt onder andere bij het MDHG. Ze heeft zelf een verslavingsverleden. Elmi is ook ambassadeur van de Vrijwilligersacademie.
  • Angelien Horn heeft veel kennis over dementie. Ze heeft meerdere vrijwilligersfuncties bij diverse organisaties die zich bezighouden met dementie.
  • Arnold Folkers maakt beeldproducties onder de naam BOOZ met collega Ada van de Weijer. Films waarin hij werkt met uiteenlopende groepen mensen, wat hij verweeft met verwante ervaringskennis die hij door de jaren heeft opgedaan. En natuurlijk met de bijdrage van mensen om hem heen. Hij heeft Andragologie gestudeerd, was jongerenwerker en heeft de Kunstacademie afgerond.
  • Mirjam Dessing heeft veel ervaring als naaste van iemand met een psychische beperking. Die ervaring zet ze onder andere in bij Ypsilon.
  • Anna Diouf studeert Cultuur Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is lid van het Jeugdplatform Amsterdam. Ze neemt deel vanuit het jeugdperspectief.  

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim de Crom (ondersteuner van de Kennisgroep) via k.de.crom@clientenbelangamsterdam.nl.