Over CliŽntenbelang Amsterdam

CliŽntenbelang Amsterdam is een onafhankelijke belangenbehartiger met een duidelijk doel: de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een psychische, lichamelijk of verstandelijke beperking, chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mantelzorgers. Wij behartigen de belangen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, toegankelijkheid, vervoer, werk en inkomen. U, de cliŽnt staat hierbij centraal. En we gaan uit van uw kracht, niet uw beperking.

Cliëntondersteuning

U kunt bij ons terecht voor informatie, advies en ondersteuning rond zorg, welzijn, wonen, werk, inkomen en vervoer. Onze dienstverlening is gratis en onafhankelijk van de gemeente Amsterdam, zorgaanbieders en andere instellingen.

Beïnvloeding politiek en zorgaanbieders

Met de signalen die wij krijgen vanuit het veld, kloppen wij aan bij de gemeente, gemeenteraadsleden en zorg- en welzijnsinstellingen. Doel: ervoor zorgen dat zaken die voor u niet goed geregeld zijn, verbeterd kunnen worden.

Klik hier om onze folders, jaarverslagen, werkplannen, onderzoeken en andere publicaties te downloaden. 

Hartelijk dank voor uw reactie. Deze is in goede orde ontvangen. Indien uw reactie voldoet aan onze huisregels plaatsen wij uw reactie op onze website.
Reactie plaatsen

joo op 13-01-2016 om 11:57:
alles komt goed

linda op 26-11-2015 om 05:37:
Sorry hoor. Maar het gaat voor de zoveelste keer weer mis. Komt er weer geen rolstoel bus. Nu een nieuwe afspraak gemaakt moeten we weer wachten een uur met uitloop van drie kwartier. ..Hallo kan het nooit goed gaan. ...wordt er moedeloos van.

Riek v Berkel Drost op 06-03-2015 om 12:15:
Ik hoop dat ik geholpen kan worden als ik problemen heb over mijn voorzieningen en hulpverlening

Heeft u een vraag of klacht? U kunt ons maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 - 14.00 uur bellen op (020) 57 77 999 of mailen naar meldpunt@clientenbelangamsterdam.nl 
Al uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.