Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Voor vrijwilligers

Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers zich kunnen verdiepen in onderwerpen die in relatie staan met hun interesses en vrijwilligerswerk. Daaronder rekenen wij ook de vrijwilligers die actief zijn binnen onze lidorganisaties.  

 

Themabijeenkomsten

Tijdens themabijeenkomsten informeren wij onze vrijwilligers over onderwerpen die al onze doelgroepen betreffen. Ook mensen die gewoon interesse in één of meerdere van deze bijeenkomsten hebben, kunnen zich opgeven.  

 

De thema’s sluiten aan bij onze jaarplannen en de actualiteit, zoals bij nieuwe wet- en regelgeving. In de agenda op deze website kunt u zien welke bijeenkomsten er op het programma staan. Als er iets voor u tussen zit, dan kunt u zich opgeven. U bent altijd van harte welkom!

 

Raadplegingen

Wij vinden het belangrijk om onderling informatie uit te wisselen over hoe het beleid van de gemeente en andere instellingen in de praktijk uitpakt. We houden daarvoor diverse raadplegingen vanuit onze platforms en themagroepen. Alle onze vrijwilligers en lidorganisaties krijgen hierover bericht via de mail en we doen ook oproepen via onze website en en de Social Media. 

 

Vacatures

Als er bijvoorbeeld vacatures voor vrijwilligers zijn bij één van onze platforms of werkgroepen, dan zetten we die op onze website en op de website van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.

 

Contactpersonen

Voor het verschillende vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met de aangewezen contactpersoon. Zij zullen met u bespreken wat de mogelijkheden en vervolgstappen zijn. 

 

Heeft u geen voorkeur voor een bepaald onderwerp, maar heeft u wel interesse om als vrijwilligers bij ons aan de slag te gaan, belt u dan naar (020) 75 25 100 of stuur een mail naar info@clientenbelangamsterdam.nl

 

U ontvangt vervolgens een formulier, waarop u kunt aangeven waar uw interesse ligt en wat u zou willen doen, en hoe vaak. Onze coördinator informeert u daarna over het vervolg. 

 

Malene Duijst 4 mei 2021 150 bij 150.jpgCoördinator vrijwilligers

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk bij ons, het beleid en de reglementen kunt u contact opnemen met Malène Duijst op (020) 75 25 162 of via m.duijst@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Contactpersonen vrijwilligerswerk

foto vrijwilligersdag 6 okt styling workshop.jpg

Bent u geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan met een bepaald onderwerp? Dan vindt u hier de verschillende contactpersonen die u verder kunnen helpen.

Lees meer >>