Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Boeken

Dit jaar hebben we een paar boeken gepubliceerd. Lees er hier meer over en bestel ze vooral!

 

Krachtige mensen in beweging

Voorkant boek Krachtige mensen in beweging.jpgOud-collega Marían Vink en collega Daan Stremmelaar schreven het boek 'Krachtige mensen in beweging' over de geschiedenis van meer dan 50 jaar Amsterdamse patiënten- en cliëntenbeweging' (maart 2022). Het boek is gebaseerd op meer dan 100 interviews, archief- en literatuuronderzoek.

 

U kunt het kopen voor 30 euro. Als u het bij ons op kantoor kunt ophalen, stuurt u dan een e-mail naar info@clientenbelangamsterdam.nl

 

Wilt u het boek liever thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Bestelt u het dan bij Uitgeverij Tobi Vroegh.

 

Op 24 maart 2022 vond de presentatie van het boek plaats. Bekijk de reacties van een aantal bezoekers of lees het artikel dat 4 februari jl. in Het Parool verscheen. 

 

Indringende portretten van jongeren

In het boek 'Ik wil je wat vertellen' delen 10 jongeren over de tegenslagen in hun leven en de worsteling met hun mentale gezondheid. Eerlijke en indringende verhalen recht uit het hart. Om andere jongeren tot steun te zijn en taboes te doorbreken. 

 

Het boek is ontwikkeld door de jongeren zelf en mede mogelijk gemaakt door Cliëntenbelang Noord-Holland. Het is bedoeld voor jongeren én professionals die met hen werken, maar ook te vinden bij huisartsen en de GGD.

 

Wij hopen dat jongeren die in dezelfde situatie zitten energie, hoop, vertrouwen en (h)erkenning uit dit boek kunnen halen. De reacties op het boek zijn heel positief en het komt al op meerdere goede locaties te liggen, zoals in de GGz, groepstherapie, individuele therapie, Parlan jeugdhulp, jongeren ontmoetingsplekken…daar zijn we ontzettend blij mee!

 

Boek kopen

U kunt het boek voor 15 euro bestellen via info@clientenbelangamsterdam.nl. De opbrengst van de verkoop gaat naar nieuwe initiatieven voor en door jongeren in Noord-Holland.

 

Foto covers ik wil je wat vertellen juni 2022.jpg