Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Bijeenkomst 'Over grenzen heen'

Datum: 19 juni 2018
Tijdstip: 18.00 - 21.00 uur.
Locatie: Reade Dr. Jan van Breemenstraat 2 in Amsterdam, T (020) - 242 10 00

Routebeschrijving: klik hier

 

Het Platform Mantelzorg Amsterdam (PMA) nodigt u van harte uit om de bijeenkomst ‘Over grenzen heen’ bij te wonen. De eerste van twee bijeenkomsten die het PMA elk jaar organiseert voor iedereen die persoonlijk en beroepsmatig met mantelzorg te maken heeft. De bijeenkomst staat onder leiding van Gee de Wilde (klinisch psycholoog/adviseur zorg en welzijn) en hij zal met u en de andere aanwezigen in gesprek gaan over wat mantelzorg voor u betekent.

 

Diversiteit van mantelzorg

Vele individuele en culturele factoren bepalen wat mantelzorgen betekent in het leven van  mantelzorgers en hun gezin. Tijdens de bijeenkomst willen we de diversiteit van mantelzorg in het kader van “Dé mantelzorger bestaat niet” in beeld brengen  om de zeggenschap van mantelzorgers te bevorderen. Wij willen hun stem laten doorklinken in het beleid van zowel de gemeente als andere betrokken organisaties.

 

Aanmelden

Wilt u de datum 19 juni vast in uw agenda zetten? Wij zorgen voor de inwendige mens door u aan het begin van de bijeenkomst een maaltijd aan te bieden. U kunt zich aanmelden via platformmantelzorg@clientenbelangamsterdam.nl. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze ook mailen. Na aanmelding ontvangt u ongeveer 2 weken van tevoren van ons het programma met meer bijzonderheden.

 

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden