Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Bijeenkomst privacy wetgeving

Datum: 14 november 2018
Tijdstip: 14:00 - 16:00 uur.
Locatie: kantoor Cliëntenbelang Amsterdam, Jocob Bontiusplaats 9 in Amsterdam.

Routebeschrijving: klik hier.

 

Op 25 mei jl. is de nieuwe privacywetgeving (AVG) in werking getreden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die met cliënten werkt, zorgvuldig met hun persoonsgegevens omgaat. Er blijkt nog veel onduidelijk en ingewikkeld te zijn. Daar lopen zowel zorgaanbieders en de gemeente, als cliënten zelf tegen aan. Daarom organiseren we deze bijeenkomst om de nieuwe wetgeving toe te lichten en te bespreken wat dit voor cliënten betekent. U bent van harte welkom!

 

Ook bespreken we een aantal voorbeelden uit de praktijk. Hebt u een voorbeeld, waarin de nieuwe wetgeving tot problemen of onduidelijkheid leidt, mailt u deze dan naar privacy@clientenbelangamsterdam.nl. Via dit emailadres kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst. 
 
Daphne Bartels zal de bijeenkomst leiden. Zij is onze functionaris gegevensbescherming. Onze beleidsmedewerkers Herman Klein Tiessink en Sophie Pennington de Jongh zullen ook aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en verhalen te horen. Beide hebben in hun dagelijkse werk veel te maken met de nieuwe wetgeving en hoe daar in de praktijk mee kan worden omgegaan. 

 

Klik hier om de uitnodiging te downloaden.

 

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden