Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Een idee over verbeteren zorg? Kom dan ook!

Datum: 5 maart 2019
Tijdstip: 15:30 - 19:30 uur.
Locatie: vergaderzaal V bij ons op kantoor. 
Routebeschrijving: klik hier.

 

Van 11 tot en met 13 april wordt de eerste hackathon van Amsterdam gehouden tijdens de zogenoemde Dutch Hacking Health week. Met als doel een oplossing te bedenken voor betere zorg. Daarom organiseren wij op 5 maart een bijeenkomst voor mensen die hier ideeën over hebben ter voorbereiding op de hackathon.

 

Oplossing bedenken

In drie dagen gaan 200 mensen aan de slag met een probleem en daar een oplossing bedenken vanuit verschillende hoeken: dat is een hackathon. Patiënten, zorgprofessionals, creatieve mensen, programmeurs en ondernemers: iedereen kan meedenken. U kunt ook bepalen met welk probleem binnen de zorg de teams aan de slag gaan. En wie weet worden uw ideeën in 3 dagen omgezet in daden! 

 

Hebt u een idee?

Het kan zijn dat u soms denkt: hier zou een oplossing voor moeten komen. Dan dagen we u uit om ons dit op dinsdag 5 maart te komen vertellen. Een idee, een vraag of zelfs een oplossing die binnen de zorg ligt: alles is welkom. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Wat is een hackathon? Wat gebeurt er op 11 tot en met 13 april?
  • Wat is een pitch? Is mijn vraag een goede vraag voor een hackathon? 
  • Van vraag naar pitch. 
  • Wat kan ik doen?

 

Opgeven

U kunt zich voor onze bijeenkomst opgeven bij Esther Kok via e.kok@clientenbelangamsterdam.nl? Geeft u dan de volgende gegevens door: 

  • Uw voornaam, achternaam en woonplaats. 
  • Naar welke tijd (15.30-17.00 uur of 18.00-19.30 uur) uw voorkeur uit gaat.
  • Een korte beschrijving van uw idee.  


Voor vragen kunt u terecht bij Herman Klein Tiessink via h.kleinti@clientenbelangamsterdam.nl) of bij Esther.

 

Samenwerking

De hackathon wordt georganiseerd door de Sigra en de Amsterdam Economic Board. Meerdere zorgorganisaties uit Amsterdam doen mee. Het doel van de hackathon is met z’n allen vernieuwen en dit ook meer op de werkvloer te doen. Ook de Amsterdammer staat centraal; hierdoor wordt er een bijdrage geleverd aan nieuwe manieren van samenwerken en het ontschotten van de zorg. Deelname aan de bijeenkomst en de hackathon zijn gratis. Er wordt gezorgd voor eten en drinken. 
 

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden