Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

Netwerkbijeenkomst toegankelijke horeca als werkgever

Datum: 9 februari
Tijdstip: 13.00 - 16.00 uur.
Locatie: Dovenontmoetingscentrum bij Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) aan de Stadhouderskade 89 in Amsterdam.

Klik hier voor de route.

 

Op vrijdag 9 februari is er een netwerkbijeenkomst over ‘De Amsterdamse horeca als toegankelijke werkgever voor jongeren met een beperking’. Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan ondernemers, ervaringsdeskundigen en belangenbehartigers in gesprek over de meerwaarde en de mogelijkheden voor het aannemen van jongeren met een beperking.
 

Programma

U bent vanaf 13.00 uur welkom en het programma begint om 13.30 uur. We bieden ter inspiratie een boeiend en interactief programma, waarin we in gesprek gaan over het belang van toegankelijke horeca en welke stappen gezet kunnen worden om dit te realiseren. Om 15.30 uur eindigen we het inhoudelijke programma en kunt u tot 16.15 uur napraten tijdens de netwerkborrel onder het genot van een drankje.

 

Aan de orde komen

  • Informatie over toegankelijkheid en ervaringen van mensen met een beperking.
  • Hoe creëert u een win-winsituatie voor de horeca en voor mensen met een beperking?
  • Wat hebben horeca ondernemers nodig om hun onderneming toegankelijk(er) te maken?

 

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer is SWDA eenvoudig te bereiken. Vanaf het Amsterdam Centraal station pakt u tram 4 (richting RAI) of 24 (richting VU Medisch Centrum) en stap uit bij de halte Marie Heinekenplein of Stadhouderskade. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen.

Ook met de auto is SWDA is goed te bereiken. Aan de overkant van SWDA zijn er (betaald) parkeermogelijkheden. Voor de deur zijn er twee gehandicaptenparkeerplaatsen.

 

Organisatie

De organisatie van de bijeenkomst is in handen van de Week van de Toegankelijkheid, de Stichting Welzijn Doven Amsterdam Locatie en Cliëntenbelang Amsterdam.

 

 

Terug naar de agenda »

Gesprek laden