Praat mee tijdens Denk Anders Debat

Datum: 6 februari 2020
Tijdstip: 17:00 - 19:30 uur.
Locatie: Stichting Welzijn Doven Amsterdam, Stadhouderskade 89, 1073 AV in Amsterdam.

Routebeschrijving: klik hier.

Aanmelden: klik hier.

 

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en heb je een beperking of chronische ziekte? Praat dan 6 februari met ons mee tijdens het Denk Anders Debat! Een debat voor en door jongeren met een beperking. Het zal gaan over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. Het belooft ook een vrolijk evenement te worden met muziek van lokale bands en eten uit de keuken waar jongeren het voor het zeggen hebben. Ieder(in) en wij ondersteunen de jongeren bij de organisatie.

 

Ben je politicus, beleidsmaker of werkgever en denk je dat je iets voor jongeren met een beperking kunt betekenen? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te discussiëren. Neem contact op met Gepke Boezaard via g.boezaard@iederin.nl en vermeld daarbij je functie en de organisatie waarvoor je werkt. 

 

Naar de toekomst kijken

Jongeren delen hun persoonlijke ervaringen over het opbouwen van een zelfstandig leven. Tegen welke drempels zijn zij aangelopen? En hoe hebben ze deze overwonnen? We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en zoeken naar oplossingen. Met politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels in de toekomst kunnen wegnemen.

 

Deel je verhaal op het podium

Kunnen anderen wat leren van jouw ervaringen? Zet jouw verhaal aan tot verandering? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken nog een aantal jongeren die op het podium hun verhaal willen doen. Lijkt dat je leuk? Stuur dan een mail naar Gepke Boezaard via g.boezaard@iederin.nl

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden

Deel dit artikel