Radio Signaal vanuit Beth Shalom

Datum: 26 maart 2020
Tijdstip: 14:00 - 15:00 uur.
 

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Stads FM. Op de radio via FM kanaal 103.3 (kabel) of FM kanaal 106.8 of 99.4 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Beth Shalom

We herhalen onze live-uitzending van 21 november vanuit Beth Shalom in Buitenveldert. Beth Shalom is een multifunctioneel verzorgingshuis met aanleunwoningen, waar de Joodse identiteit centraal staat.  Daarnaast is het een baken in de buurt en in de stad voor kwetsbare ouderen, die hier op een veilige plek de Joodse feesten en rituelen kunnen vieren en beleven. .
 

Joodse identiteit

Olga van den Berg praat met directeur Madelon Bino en Willem Jenster, kok en manager voeding   - een functie die hier ook een religieuze dimentie heeft.  En natuurlijk laat zij de bewoners zelf aan het woord. Het gesprek gaat over de historie van Beth Shalom en hoe de Joodse identiteit doorwerkt in het huis, activiteiten, bejegening en de verzorging.
 

Klezmondo

Klezmerband Klezmondo zorg voor live muziek.
 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

 
 

 

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.