Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

TEDx Salon Amsterdam 2018

Datum: 17 oktober 2018
Tijdstip: 19:00 - 22:00 uur
Locatie: Design Thinkers Academy, Nieuwe Leliestraat 13 in Amsterdam
Routebeschrijving: klik hier.
Toegangskaarten: € 12,50 p.p.

In de TEDx salon Amsterdam 2018 vertellen twee mensen met een beperking hoe zij hun uitdagingen overwonnen. En hoe ze omgaan met stigmatisering. Erik Groot Kormelink laat zien hoe hij zijn eigen aanpassingen maakt met 3D printers. Sherry Jae Ebere maakte haar werk van haar ervaringsdeskundigheid.

 

Een TEDx salon is een evenement, waarin op een TEDx-manier sprekers aan het woord komen. Er zijn een aantal TED-talks, en er is een optreden. Bijzonder onderdeel is de nabespreking met de sprekers: wat heb je beleefd en wat vond je ervan? En er is een optreden van de zanger Stippenlift met liedjes over zijn ervaringen met autisme en depressie. De avond wordt georganiseerd door de DesignThinkers Academy en Clientenbelang Amsterdam.

 

TED

TED staat voor Technologie, Entertainment (Amusement), en Design (Ontwerp). Tijdens de TED-conferentie krijgen sprekers de kans om in maximaal achttien minuten op een zo toegankelijk mogelijke manier een presentatie te geven over iets dat hen na aan het hart ligt. Het motto van TED is 'Ideeën die het waard zijn te verspreiden'.

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden