Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 mei: Informatiebijeenkomst 'Waar kunt ú goed wonen in Amsterdam?'

Datum: donderdag 24 mei
Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)
Locatie: De Witte Boei, Kleine Wittenburgerstraat 201, 1018 LT  Amsterdam

Routebeschrijving: klik hier

 

Onze themawerkgroep ‘Langer zelfstandig wonen’ organiseert dit jaar een aantal informatie en discussiebijeenkomsten voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp wonen. Ook als u niet betrokken bent bij onze vereniging. Op 24 mei trappen we af met de bijeenkomst ‘Waar kunt ú goed wonen in de stad?’ U bent van harte welkom!

 

Nieuwe woningen

Het zal niemand ontgaan dat er in hoog tempo gebouwd wordt in de stad. De ambitie is dat er tussen 2016 en 2025 60.000 woningen bij komen. Waar komen deze woningen? En voor wie zijn ze? Is er plaats voor mensen met een beperking, voor chronisch zieken en ouderen? En worden die wijken leefbaar? Welke voorzieningen komen er?

 

Om die vragen beter te kunnen beantwoorden is het goed om te weten, welke plannen de gemeente Amsterdam heeft. Medewerkers van de dienst Ruimte & Duurzaamheid van de gemeente praten u hierover bij. En er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

Aanmelden

U kunt zich voor deze informatiebijeenkomst opgeven bij Luc Nijenhuis via l.nijenhuis@clientenbelangamsterdam.nl. Of telefonisch op (020) 75 25 100.

 

 

terug naar de agenda »

Gesprek laden