Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

10 februari 2016

1e nieuwsbrief Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg

Eind januari is de eerste nieuwsbrief van het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam verschenen. U kunt de nieuwsbrief op deze pagina downloaden. Binnenkort krijgt het platform een eigen plek op onze website. Wanneer dat zal zijn, daarover zullen wij u informeren.

Waarover wilt ú spreken?

Weet u het nog? Eind 2014 vond een themabijeenkomst over mantelzorg plaats voor cliëntenraden in de langdurige zorg in Amsterdam e.o. De deelnemers bespraken met elkaar tips en ideeën hoe je als cliëntenraad invloed kunt uitoefenen op dit onderwerp.
 
Toen was het betrekken van mantelzorgers nog nieuw. Nu wordt er veel meer over gesproken en mee gedaan. Maar juist in zo’n tijd als het nog onbekend iets is, blijken cliëntenraden zoekende te zijn en het leerzaam en inspirerend te vinden om bij elkaar te rade te gaan.
 
Ook in 2015 was er een succesvolle themabijeenkomst voor de cliëntenraden. Over de kwaliteit van de leefomgeving in instellingen. Daarover lees u in deze nieuwsbrief meer.
 
Wat wij graag van u willen weten is, wat u op dit moment het meeste bezig houdt. Welke onderwerpen spreken u aan en wilt u meer over weten? We hebben al een paar suggesties gekregen: dagbesteding en armoedeproblematiek.
 
Maar er speelt natuurlijk nog veel meer. Laat het ons weten via info@clientenbelangamsterdam.nl, zodat wij themabijeenkomsten kunnen organiseren die aansluiten bij uw vragen.
 
KLIK HIER om de gehele nieuwsbrief te downloaden.  

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel