Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

3 januari 2023

Herhaling uitzending Radio Signaal met Boris Dittrich

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We herhalen donderdag 5 januari onze uitzending van 29 september 2022. 

 

Boris Dittrich

Op 29 september was Boris Dittrich is te gast. Hij schreef ‘Mandaat’, een autobiografie over zijn leven en onder andere zijn strijd voor mensenrechten van LHBTIQ+-ers. Boris is sinds 2019 lid van de Eerste Kamer, is oud-lid van de Tweede Kamer voor D66 en werkte voor mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch in New York. Van 1989 tot 1994 was hij rechter bij de rechtbank Alkmaar.

 

Thumbnail boris-dittrich-gaykrant-.jpg

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.