Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 maart 2018

Agnes Domanska, nieuwe voorzitter Platform Mantelzorg Amsterdam

Platform Mantelzorg Amsterdam verwelkomt Agnes Domanska als nieuwe voorzitter. Zij volgt Angelien Horn op, die vorig jaar afscheid nam. Agnes is naast mantelzorger ook coach bij Stichting Villa Balans die hulp biedt aan partners van mensen met een psychische aandoening. Daarnaast heeft zij een eigen coaching praktijk Zie De Mens.

 

Agnes kwam op negentienjarige leeftijd vanuit Polen naar Nederland. Zij werkte in de psychosociale hulpverlening, eerst als woonbegeleider en daarna in de gehandicaptenzorg. Daarnaast haalde zij het diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en studeerde ze af als GGZ-agoog. Na enige tijd als ambulant hulpverlener te hebben gewerkt, besloot ze verder te gaan als zelfstandig coach.

 

Een interview met haar kunt u lezen in de nieuwsbrief van Platform Mantelzorg Amsterdam met als titel ‘Partners van mensen met psychische aandoening zijn ondergeschoven kindje’. Als voorzitter zal ze aandacht vragen voor alle mantelzorgers, ook de groepen die minder in beeld zijn. Haar motto is: mantelzorg heeft niet één kleur, dus scheer mantelzorgers niet over één kam.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel